Ponta si-a trimis corpul de control in Maramures – Afla de ce

Incepand cu data de 20 ianuarie, Corpul de control al primului ministru Victor Ponta efectueaza o misiune de verificare la autoritatile administratiei publice locale ale oraselor  Borsa si  Cavnic, precum si la Consiliul Judetean Maramures.

Obiectivele controlului vizeaza verificarea modului  de realizare a proiectului de investitii in turism “Schi in Romania”.

“Astfel de controale se desfasoara si in alte judete din tara,la Hunedoara, Cluj, precum si in statiunile turistice Predeal, Voineasa, Borsec.

Institutia Prefectului judetul Maramures  va dispune masurile necesare  in vederea acordarii sprijinului  in desfasurarea actiunii de control”, a spus Marilena Florescu, purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures.

ZiarMM.ro

Vezi si Ce spun oficialii CJ si primarul din Cavnic despre verificarile corpului de control

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Cetateanul

  Sper sa verifice si drumul Baia Mare – Cavnic si mai depsarte spre Borsa!!
  Si sa aloce fonduri, nu ca d-na ministru Grapini care a spus ca scoate Maramuresul de pe lista alocarii de fonduri pt ca din cauza drumurilor nu prezinta interes turistic.

  Reply
 2. ioan

  ce este extrem de GRAV,, ac acest CORP DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU .. nu merge si la primaria BAIA MARE,, unde sunt atatea nereguli si abuzuri in serviciu ale lui chereches si directorii lui care ciupesc fara nesimtire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1