Ponta: Sunt convins ca o sa trecem si la Camera Deputatilor reducerea CAS

Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Victor Ponta si-a exprimat marti convingerea ca si Camera Deputatilor va adopta reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, indiferent „de opozitia oricui fata de acest lucru”, pentru ca este necesar, conform Agerpres.

„Senatul a aprobat inca o data reducerea contributiilor de asigurari sociale.

O sa va rog, doamna ministru Petrescu, sa mergeti si in Camera Deputatilor sa sustineti si necesitatea acestei reduceri a contributiilor de asigurari sociale pentru a ajuta la crearea de locuri de munca si la fiscalizarea celor care lucreaza in acest moment la negru. Ma bucur ca am reusit cu majoritatea actuala sa trecem aceasta lege.

Sunt convins ca o trecem si la Camera Deputatilor, indiferent de opozitia oricui fata de acest lucru, pentru ca este necesar si putem sa facem si sa aplicam aceasta reducere fiscala”, a declarat Ponta in cadrul sedintei de guvern de marti.

Senatul a adoptat luni, in forma trimisa initial spre promulgare, proiectul de lege privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, respingand astfel cererea de reexaminare a proiectului formulata in luna iulie de presedintele Romaniei.

Proiectul a intrunit 96 voturi pentru, unul impotriva si doua abtineri.

Dupa votul din Senat, si Camera Deputatilor urmeaza sa se pronunte cu privire la acest subiect.

Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara pentru a analiza cererea de reexaminare trimisa Parlamentului de seful statului.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole