Ponta: Suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, a anuntat duminica, in numele aliantei PSD-UNPR-PC, ca este dispus sa se aseze la masa cu liderii liberali care doresc refacerea Uniunii Social Liberale, informeaza Agerpres.

Potrivit prim-ministrului, rezultatele bune la europarlamentare arata ca proiectele si valorile USL au fost pastrate.

„Este evident ca rezultatul este justificat si de faptul ca am pastrat programele, proiectele si valorile Uniuni Social Liberale. Oamenii ne-au vazut in mod corect ca pe cei care nu ne-am razgandit dupa 2012. Si vreau sa ma angajez acum, dupa finalizarea acestor alegeri, in fata celor care ne-au votat, ca tot ce am promis impreuna in 2012, cei trei de aici plus, sigur, Crin Antonescu, vom duce mai departe la indeplinire.

Cred ca a fost un mesaj din partea alegatorilor si pentru cei care au jucat la poker soarta USL sau a propriului partid, care au pierdut aceasta cacealma. Cred ca trebuie sa-si asume cu siguranta responsabilitatea”, a declarat presedintele PSD intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul central al partidului.

El i-a invitat apoi la masa discutiilor pe acei lideri liberali care sunt interesati de refacerea proiectului USL, proiect in care romanii au crezut la alegerile parlamentare din 2012. „Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca, de maine — si vorbesc in numele Uniunii Social Democrate—, avandu-i alaturi pe ceilalti doi presedinti, dl Constantin, dl Oprea (n.r. — presedintii PC si UNPR), suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL si doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lasat proiectul pe care romanii l-au votat in 2012. Este o mana intinsa, pe care sunt convins ca foarte multi o asteapta, este intinsa fara niciun fel de dorinta de a profita de acest moment, ci pur si simplu pentru ca mesajul dat de electorat atat noua, cat si colegilor, liderilor liberali, cred ca este un semnal foarte clar”, a spus presedintele PSD.

Liderul social-democratilor a mentionat ca ar dori ca aceasta invitatie sa fie cunoscuta de toti liderii PNL care se vor reuni luni in sedinta. „De maine — stiu ca au o sedinta la ora 12,00 — vreau ca toti cei care participa la sedinta de conducere a PNL sa stie de invitatia noastra oficiala a celor trei lideri ai USD de a reforma USL pe baza principiilor care au stat la baza formarii USL in 2011. Asta inseamna ca noi ii vrem inapoi pe cei care cred in USL”, a adaugat Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2