Ponta, sustinut si de parlamentari din Maramures: “Am votat pentru o continuitate”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

GANDUL LIVE - VICTOR PONTA - FLORIN GEORGESCU

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat hotararea de respingere a inceperii urmaririi penale fata de premierul Victor Ponta cu 231 voturi “pentru” si 120 “impotriva”. Au votat 351 de deputati, printre care si parlamentarii maramureseni. Social-democratul Florin Tataru a tinut sa mentioneze faptul ca cererea DNA este una nejustificata, avand in vedere ca premierul Victor Ponta nu face numiri, ci doar propuneri.

”Votul meu a fost pentru respingerea cererii DNA. DNA reclama incompatibilitatea premierului Victor Ponta, vizavi de numirea in functie a lui Dan Sova, persoana de la care ar fi primit sume de bani.

De retinut este ca premierul Ponta nu face numiri, oricare premier propune parlamentului, iar numirea o face presedintele. In cazul acesta Basescu a semnat trei asemenea decrete, adica tot atatea cate numiri i se imputa premierului Victor Ponta”, a declarat Florin Tataru.

Un alt deputat de Maramures care a votat pentru neinceperea urmarii penale este Nutu Fonta.

“Am votat pentru o continuitate, pentru o activitate, zic eu, de stabilitate a continuarii programului de guvernare. Lucrurile sunt destul de interpretabile. Sunt convins ca pentru fapte care sunt din 2007, 2008, nu este corect sa se intample chiar acum”, a spus Nutu Fonta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. grig

    bravo c…, faceti ce vreti pe banii mei? N…, va bateti joc de tara asta. Traim o dictatura mai crunta ca a lui Ceausescu n…. L-ati scapat odata pe m…ala la faza cu plagiatul si acum iarasi? De ce nu-l infiati daca vi asa de drag. Nu va rabde pamantul de slugoi. SA NU-NDRAZNITI SA CANDIDATI SAU SA APARETI IN FATA MEA !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2