Ponta: Trebuie sa ajutam R. Moldova ca nu cumva sa castige din nou alegerile comunistii

PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Romania trebuie sa ajute Republica Moldova astfel incat la alegerile din noiembrie sa nu castige comunistii, informeaza Agerpres.

El a precizat ca presedintele Traian Basescu “este suparat” pe primul-ministru al Moldovei, Iurie Leanca, “dintr-o chestiune personala”.

“Eu stiu un singur lucru, ca trebuie sa ajutam Moldova catre un guvern legitim si ca acel prim-ministru al Moldovei a dovedit curaj in noiembrie cand (…) Ianukovici nu a mai semnat cu Uniunea Europeana, alte tari nu au semnat si, uite, Moldova a avut curaj sa semneze si ca noi trebuie sa ii ajutam ca nu cumva sa castige in noiembrie din nou alegerile comunistii.

Eu nu vreau sa cred ca presedintele Romaniei, decat pe Iurie Leanca, l-ar vrea din nou pe Voronin la conducerea Moldovei. Nu vreau sa cred asa ceva”, a spus Ponta, la Romania TV.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai tonta, tu sigur stii ce zici cind vorbesti de comunisti?.ca nepot a lui ion iliescu ar trebui sa cunosti treaba cu “proletari din toate tarile,uniti-va”.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1