Ponta: Vom depune plangere penala impotriva presedintelui Basescu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Parlamentarii din partidele coalitiei de guvernare vor inainta, marti, o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu pentru infractiunea de amenintare si cea de santaj la adresa senatorului PSD Gabriela Firea, a anuntat luni premierul Victor Ponta, scrie Agerpres.

„Am discutat, in intalnirea saptamanala a coalitiei de guvernare, din punct de vedere politic si legal, consecintele atacului mafiot efectuat de catre Traian Basescu impotriva colegei noastre Gabriela Firea si am decis ca toti parlamentarii, nu doar din coalitia de guvernare, daca sunt si liberali, daca sunt si de la PDL, pana maine avem o plangere penala impotriva presedintelui pentru doua infractiuni — infractiunea de amenintare si de santaj.

Vom depune aceasta plangere penala maine, semnata de un numar cat mai mare de parlamentari si, evident, cel mai tarziu in decembrie, domnul Basescu va trebui sa raspunda in fata legii”, a spus Ponta, la finalul intrevederii avute, luni, cu reprezentantii partidelor din coalitia de guvernare.

Premierul a precizat totodata ca va fi sesizata si conducerea Parlamentului European cu privire la atitudinea presedintelui Traian Basescu fata de senatorul PSD Gabriela Firea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2