Ponta: Vom face un bilant al celor trei ani de guvernare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ponta-sedinta-de-guvernGuvernul va face un bilant al celor trei ani de activitate, a anuntat luni premierul Victor Ponta, la sediul central la PSD, scrie Agerpres.

„Am discutat cu colegii mei ca in saptamanile urmatoare sa facem pe toate domeniile care tin de actul de guvernare un bilant al celor trei ani de guvernare, ce am reusit sa facem legat de zona economica, de zona sociala, de educatie, de sanatate, de agricultura, fonduri europene, toate celelalte domenii. Si, practic, dupa acest bilant la 3 ani sa ne stabilim inca odata prioritatile pentru anul 2016, un an in care cu siguranta ne vom prezenta in fata alegatorilor atat la alegerile locale, cat si cele generale cu ceea ce am reusit sa facem din programul pe care l-am propus in 2012 si ce ne dorim pentru perioada 2016 — 2020”, a precizat Ponta la finalul reuniunii Biroului Permanent National al PSD.

Intrebat despre votul prin corespondenta, premierul a aratat ca acesta va fi organizat de AEP, nu de Guvern. „Asa cum au sustinut foarte clar colegii nostri din comisia de specialitate, atat timp cat toata lumea a fost de acord, si PNL si AEP, ca votul se va face cu inscrierea celor care vor sa voteze, evident ca suntem de acord. Si organizeaza AEP-ul, nu Guvernul, iar cetatenii romani din strainatate trebuie sa se inscrie in registrul electoral pentru a vota. Speram ca acest lucrul asta sa se si intample si sa avem intr-adevar registrul electoral ca sa stire AEP-ul ce sa faca mai departe”, a adaugat Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole