Pop: Calificativul pe care l-as da invatamantului romanesc e in jur de 7

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, luni, la Corbii Mari, judetul Dambovita, ca nota pe care o da invatamantului romanesc este 7, iar principalul punct slab al acestuia este viteza cu care se schimba ministrii Educatiei, informeaza AGERPRES.

”Calificativul pe care l-as da invatamantului romanesc e undeva in jur de 7. L-am dat si il mentin, iar la finalul mandatului meu sper sa fie undeva in jurul notei 8. Daca ne ajuta Dumnezeu sa guvernam sase ani de acum incolo, poate fi 10. Cred ca principalul punct slab, cel putin in ultimii sase ani, este legat de viteza cu care s-au schimbat ministrii Educatiei in Romania. Pe analiza europeana, in Romania, in ultimii sapte ani, durata medie a mandatului unui ministru a fost de sase luni. Eu cred ca de aici trebuie sa incepem, sa avem stabilitate la nivel de minister”, a spus ministrul Liviu Pop.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a fost prezent, luni, in localitatea Corbii Mari, judetul Dambovita, la inaugurarea a trei unitati de invatamant, o scoala nou construita si doua gradinite reabilitate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Zoli

    Pacat ca nu cunoasteti termenul de ”libertatea cuvantului” si stopati publicarea tuturor comentariilor!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *