Pop spune ca saptamana viitoare se vor aloca 145 de milioane de lei pentru plata hotararilor judecatoresti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, anunta finalizarea proiectului de hotarare de Guvern prin care vor fi alocate inca 145 de milioane de lei din Fondul de rezerva al ministerului pentru plata sumelor provenite din hotarari judecatoresti, informeaza AGERPRES.

„Am finalizat proiectul de HG prin care, saptamana viitoare, vom aloca inca 145 de milioane de lei din Fondul de rezerva al ministerului pentru plata hotararilor judecatoresti. Astfel, platim peste 90% din aceste hotarari judecatoresti la nivel national”, a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

El a sustinut ca este asigurata plata integrala a salariilor pentru luna aceasta.

„Sper ca atat consiliile judetene cat si toate consiliile locale vor rectifica in timp util bugetele, pentru ca pana in 31 decembrie 2017 toti colegii din invatamantul preuniversitar sa primeasca banii. De anul viitor, aceste sume vor parcurge urmatorul traseu: Ministerul Educatiei Nationale, inspectoratele scolare, unitate scolara”, a spus reprezentantul MEN.

Potrivit acestuia, tot de anul viitor, din bugetul Ministerului Educatiei Nationale, vor fi platite dobanzile obtinute prin hotarari judecatoresti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2