septembrie 26, 2021

Pop: Toate manualele, cu exceptia clasei a V-a, sunt in scoli

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Toate manualele, cu exceptia celor pentru clasa a V-a, sunt in scoli, a anuntat ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, informeaza AGERPRES.

“Toate manualele, cu exceptia clasei a V-a, sunt deja in scoli. La clasa a V-a, pentru primele doua luni de zile, avem solutie de rezerva, cu indrumarele pentru fiecare elev, in asa fel incat, odata cu finalizarea contestatiilor pe care editurile le-au facut, sa integram manualele in timpul anului scolar. Dar in 11 septembrie toti elevii vor avea indrumatorul, profesorii vor fi formati in asa fel incat sa poata desfasura normal ora”, a declarat Pop.

Potrivit acestuia, vor fi luate masuri la nivelul Ministerului Educatiei cu privire la cei care sunt “partasi la neregulile din licitatii”.

“Saptamana viitoare fac informarea in Guvern, va trebui sa mai luam niste decizii si la nivel de minister, pentru ca sunt partasi la neregulile din licitatii”, a sustinut Liviu Pop.

El a precizat ca programele scolare pentru clasa a V-a trebuiau finalizate in noiembrie.

“Anul trecut, in noiembrie, trebuiau finalizate programele scolare pentru clasa a V-a. Guvernul tehnocrat nu le-a facut, le-a prelungit pana in martie anul acesta, iar in martie, cand puteam lua o decizie de rezolvare a problemei, nu am luat decizia, din cauza unei dezinformari din Ministerul Educatiei, lucru pe care o sa-l finalizam saptamana viitoare prin eliminarea acelor persoane care au dus la o decizie proasta din partea ministerului”, a mai afirmat Pop.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2