Porcsalmi Bálint (UDMR): In acest moment, noi nu sustinem suspendarea presedintelui Iohannis

PNL

Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Bálint, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, ca formatiunea sa nu va sustine demersurile de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis.

“Pot sa va spun ce a declarat si dl. Kelemen saptamana trecuta, ce a declarat si dl. Cseke saptamana aceasta, in repetate randuri. Cu toate ca nu cunoastem detaliile si nu cunoastem ce vor colegii de la PSD-ALDE, in acest moment noi nu sustinem suspendarea presedintelui. Nu vedem de ce ar trebui suspendat presedintele si nu sustinem ideea suspendarii presedintelui”, a subliniat Porcsalmi Bálint.

Suspendarea presedintelui trebuie sa fie o optiune serioasa, a declarat joi presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a anuntat ca acest lucru va fi decis luni, intr-o sedinta a coalitiei de guvernare.

“Din punctul meu de vedere, suspendarea presedintelui trebuie sa fie o optiunea serioasa pentru ca, daca doar stam si ne plangem, nu respecta azi Constitutia, nu respecta maine Constitutia, poate mai trimite una alt consilier prezidential sa ameninte un alt judecator de la CRR, o fi trimis consilieri prezidentiali sa ameninte si judecatori la ICCJ. (…) Si daca noi doar stam si constatam, nu ne exercitam un atribut important al acestui for care este forul suprem din Romania”, a declarat Dragnea la Parlament.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2