Porsche analizeaza majorarea productiei de automobile electrice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Producatorul de automobile sportive Porsche AG ar putea sa-si majoreze capacitatea de productie pentru modelul electric Mission E, dincolo de tinta actuala de 20.000 de unitati pe an, si de asemenea va decide in scurt timp daca va lansa o versiune electrica a SUV-ului Macan, a declarat vineri Detlev von Platen, membru in consiliul de administratie al producatorului german, informeaza Reuters, transmite AGERPRES.

Recent, Porsche, companie detinuta de grupul Volkswagen Group, a anuntat ca isi va dubla investitiile in vehiculele hibride si electrice pana la sase miliarde de euro in 2022.

Mission E, un automobil electric cu patru locuri, ar urma sa iasa de pe liniile de productie in anul 2019 iar reactia initiala a clientilor i-a determinat pe sefii de la Porsche sa creada ca clientii nu vor avea obiectii fata de trecerea marcii de la motoarele cu combustie interna la cele electrice.

„Feedback-ul pozitiv pentru Mission E ne face foarte optimisti cu privire la cerere”, a spus Detlev von Platen, adaugand ca Porsche analizeaza deja mai multe modalitati prin care ar putea creste capacitatea de productie.

Detlev von Platen a mai spus ca si alte modele Porsche partial electrificate se bucura de popularitate in randul consumatorilor. „In Europa, aproximativ 60% din vehiculele Panamera sunt livrate cu un grup propulsor hibrid”, a spus Detlev von Platen.

Pe de alta parte, cererea pentru vehicule diesel in Germania este in scadere iar Porsche poarta discutii cu Autoritatea de transport din Germania (KBA) cu privire la o posibila rechemare a modelelor Panamera si Cayenne echipate cu motoare V8.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2