UPDATE: Posibil concert Tudor Gheorghe si Orchestra Concertino din Chisinau in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Sedinta programata astazi a fost amanta pentru data de joi, 25 octombrie, ora 15.00.

In luna noiembrie, in Municipiul Baia Mare ar putea avea loc un concert in cadrul caruia vor canta Tudor Gheorghe si Orchestra Concertino din Chisinau.

Totul depinde de votul consilierilor locali din sedinta extraordinara de astazi. Vezi mai jos ce cuprinde proiectul de hotarare pe aceasta tema:

1.Proiect de hotarare privind aprobarea organizarii de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului cultural „Tot ce-i romanesc nu piere”, care va avea loc in Baia Mare, in luna noiembrie 2018

Art. 1 Se aproba organizarea de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului cultural „Tot ce-i romanesc nu piere”, care va avea loc in Baia Mare, in luna noiembrie 2018, sustinut de Maestrul Tudor Gheorghe si Orchestra Concertino din Chisinau.

Art. 2 Se aproba alocarea de la bugetul local pe anul 2018 a sumei de 80.000 lei, in vederea organizarii evenimentului mentionat la art.1.

Art. 3 Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari se incredinteaza Directia Comunicare, Cultura, Sport, Tineret si Directia Economica.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole