Posibila ruptura: Lucian Morar ar putea face opozitie in Consiliul Judetean Maramures

dragos-zetea-morar-dancusVicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Lucian Morar, ia in calcul o posibila reintoarcere la Primaria Ulmeni, dar pana atunci ar putea face chiar opozitie la nivelul forului deliberativ judetean. 

“Intr-adevar sunt niste abordari diferite pe care le avem la nivelul conducerii Consiliului Judetean. Vor trece si Sarbatorile de Craciun, Anul Nou, dupa care o sa avem niste discutii la nivelul conducerii Consiliului Judetean si daca n-o sa gasesc ca putem sa ne omogenizam punctele de vedere, iau in calcul revenirea la Primaria orasului Ulmeni, dar in momentul cand se vor organiza alegeri, deocamdata nu se stie, dar eu cred ca pana la mijlocul anului viitor vor fi organizate alegeri si in orasul Ulmeni”, a spus Lucian Morar.

Mai mult, Morar are si alte nemultumiri fata de presedintie, afirmand ca vicepresedintii CJ nu sunt doar o anexa a presedintelui.

“Sunt anumite chesituni pe care le voi spune la momentul potrivit, decamdata spun doar ca sunt putin nemultumit de anumite abordari de la nivelul presedintelui Consiliului Judetean si daca nu se va intelege ca trebuie sa fim o echipa, iar vicepresedintii Consiliului Judetean nu sunt doar o anexa a presedintelui, o sa-mi regandesc strategia politica pe termen mediu.

Eu spun ca presedintele Consiliului Judetean este ales din randul consilierilor judeteni, la fel ca vicepresedintii, iar o abordare de maniera in care hotararile sunt unilaterale, eu nu o sa fiu de acord cu ele si o sa ajung poate chiar la a face opozitie la nivelul Consiliului Judetean”, a adaugat Lucian Morar.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Dorel

  Treci inapoi la munca cu cetateanul din comunitatea Ulmeni , al carui vot l-ai tradat. Decat codas la oras , mai bine la Chelinta
  fruntas. Sarbatori fericite !

  Reply
 2. Dumitru G.

  Daca ai coloana , spune acum ce ai de spus , nu lasa loc la speculatii ! Dar esti la fel de conflictual ca si Base , seful vostru.Ulmeniul te asteapta !

  Reply
 3. badea Cartan

  Ii fricos,daca se leaga de Zetea nu mai pupa vreun sfant tot mandatul.Ajunge ca primarul din Basesti,nici bani de curent nu mai pupa,incat rezultatul e sa puna matura in usa primariei.Oricum degeaba bate din plisc,Ulmeniul e la pamant si om vedea experimental ce va face Severica si Todoran,doi guristi care au pariat ca vor scoate judetul din balega raportand productii record la malai.

  Reply
 4. Negrea

  Se trage de par ..macar pe locul doi daca se punea,nu era in situatia de fata.Acum a trecut de la extaz la agonie.Care varianta era Mai optima pentru el?Sa bea cafes in Bucuresti,cu Basescu sau sa bea cafea in Ulmeni ,cu Negrea?A crezut ca-i merge cu Zetea,cum i-a mers cu slugile din Ulmeni.La Ulmeni si-a pierdut credibilitatea,a tradat cetateanu ca Sa-si atinga interesele meschine.Daca Zetea ii destept si vine cu un candidat serious,Moraru va creste din nou porci pe dealurile Chelintei si ii va aduce cantareata pranzul pe camp.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1