Posibile inundatii in Maramures ca urmare a topirii zapezii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Avand in vedere ca prognoza meteorologica, pentru intervalul imediat urmator, indica faptul ca se vor inregistra temperaturi peste normalul termic al perioadei, odata cu diminuarea stratului de zapada existent, s-ar putea inregistra cresteri ale debitelor si ale nivelurilor pe unele cursuri de apa din spatiul hidrografic Somes-Tisa.

„Atentionam autoritatile publice locale sa actioneze in conformitate cu Manualul primarului pentru managementul situatiilor de urgenta. Este necesar sa fie acordata o atentie deosebita lucrarilor de curatare si decolmatare a santurilor, rigolelor, podetelor si a canalizarilor pluviale pentru a putea fi asigurata curgerea apelor.

Precizam ca serviciile: Dispecerat, Aparare Impotriva Inundatiilor, Hidrologie, Exploatare lucrari precum si cele 5 Sisteme de Gospodarire a Apelor subordonate, din judetele: Cluj, Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud si Salaj monitorizeaza permanent evolutia fenomenelor”, spun reprezentantii Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa (ABA Somes-Tisa)

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2