Postul de director executiv adjunct la Politia Locala Baia Mare, scos la concurs

home camp2
home camp2
home camp2

politia_locala_03Primaria Municipiului Baia Mare organizeaza concurs de recrutare in vederea ocuparii functiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct din cadrul Directiei Politia Locala, se arata intr-un anunt postat pe baiamare.ro.

Conditiile specifice de participare la concurs pentru functia publica de Director Executiv Adjunct din cadrul Directiei Politia Locala:

– studii universitare absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul fundamental Stiinte ingineresti sau intr-una din ramurile de stiinta: Stiinte economice sau Stiinte juridice;

– minimum 3 ani vechime in specialitatea studiilor;

– studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 25 octombrie, ora 10,00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Sincai, nr. 37.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *