Postul de director general la Directia de Asistenta Sociala Baia Mare, scos la concurs

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Primaria Baia Mare anunta pe site-ul oficial organizarea unui concurs de recrutare in vederea ocuparii functiei publice de conducere vacanta de director general Directia de Asistenta Sociala.

Conditii specifice de participare la concurs:

-absolventi de studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in unul dintre domeniile de licenta: asistenta sociala sau sociologie, psihologie sau stiinte ale educatiei, drept, stiinte administrative, sanatate; economie sau management, finante, contabilitate. Pot participa la concursul organizat pentru ocuparea postului si absolventi cu diploma de licenta ai invatamantului universitar de lunga durata in alte domenii decat cele prevazute mai sus, cu conditia sa fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;

-absolventi cu diploma de studii universitare de master in domeniul administratiei publice, management sau in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice sau cu diploma echivalenta conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.

-vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 7 ani.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale necesare ocuparii unor functii publice, prevazute in art. 465 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 26.02.2020, ora 10,00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Sincai, nr. 37.

Dosarele se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului atat pe site-ul institutiei cat si pe site-ul Agentiei Nationale A Functionarilor Publici, precum si in presa, respectiv pana la data de 17.02.2020 inclusiv.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1