Posturile din inspectoratele scolare vor fi scoase la concurs

Reclame home 1
Reclame home 1

tranzactie-vanzare-cumparare-semnatura-acteMinistrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti, ca pe 9 februarie va fi lansat anuntul public pentru concursurile de ocupare a posturilor de inspectori scolari generali, apoi pentru celelalte posturi din sistem, transmite Agerpres.

„Sunt interimari de foarte mult timp, iar stabilitatea in sistem este un lucru mult asteptat. Intentionam chiar pe 9 februarie sa lansam anuntul public de lansare a concursului, mai intai pentru inspectorii scolari generali, urmat pe 20 martie, daca validam calendarul in acest fel, pentru inspectori generali adjuncti si pentru directori casa corp didactic, urmat intr-o succesiune fireasca de concursul pentru ocuparea pe baza de competente a posturilor de director de unitati de invatamant preuniversitar”, a spus Cimpeanu, la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale, raspunzand unei intrebari.

El s-a pronuntat pentru asigurarea stabilitatii sistemului, argumentand ca este necesara pentru implementarea unor planuri manageriale de dezvoltare a scolilor romanesti. Ministrul a aratat ca aceasta implementare depinde de ocuparea posturilor mentionate, intrucat prin intermediul lor este gestionat sistemul de educatie.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole