PNL despre situatia financiara a municipiului: „Baia Mare se afla intr-o situatie grava”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlas pnl maramuresOrganizatia PNL Baia Mare a pus in discutie situatia economica in care se afla Municipiul Baia Mare, prin prisma datelor privind executia bugetara pe anul 2015. In urma analizei starii financiare, PNL Baia Mare a luat decizia politica de neasumare a raportului de executie bugetara, hotarare ce a fost prezentata si sustinuta in sedinta de Consiliu Local, din data de 12 mai.

Ca urmare a situatiei prezentate, dar si a altor informatii certe care vor fi date publicitatii, rezulta ca Municipiul Baia Mare se afla intr-o situatie grava, ca urmarea a administrarii abuzive si gresite a resurselor financiare ale comunitatii, datoriile actuale existente grevand in mare masura resursele bugetare locale pe anul 2016. Actualul executiv i-a dezinformat pe baimareni ascunzand starea reala de fapt, sumele colectate de la cetateni fiind utilizate in destinatii care nu au produs beneficii comunitatii, aspect ce a generat stagnare pentru ca in prezent sa puna in pericol, stabilitatea si nivelul de solvabilitate a municipiului.

Concluziile organizatiei liberale privind starea in care se afla Municipiul Baia Mare, au fost prezentate in data de 12 mai, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta de avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare. Acesta a prezentat o situatie succinta privind datoriile pe care le are Primaria Municipiului Baia Mare fata de prestatorii de servicii publice din domeniul transportului urban, salubrizarii si intretinerii spatiilor verzi, solicitand viceprimarului cu atributii de primar interimar sa dea dovada de moralitate si transparenta, punand la dispozitia opiniei publice toate datele privind modul cum au fost folositi banii publici in ultimii patru ani.

Presedintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas a constatat si mentionat pozitia candidatului social-democrat Florin Tataru care sustine si promoveaza viziunea liberala despre necesitatea dezvoltarii economice regionale a zonei de Nord, precum si cea a municipiului resedinta de judet. Candidatul liberal la Primaria Municipiului Baia Mare a reamintit presei ca acest concept a fost deja prezentat public de catre domnia sa, in urma cu doua luni, ca parte a programului politic si a strategiei PNL pentru alegerile locale din anul 2016.

Biroul de presa al PNL Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. mmm

    ma simt nevoit sa dau copy – paste la comentarii … da hai sa scurtez … Domnu’ avocat, timp de 4 ani in care consilierii liberali au votat pe banda rulanta aberatiile lui Chereches, nu era nimic grav ???????

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2