PP-DD, impotriva semnarii protocolului pentru Cavnic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Viceprimarul din Cavnic, Vladimir Petrut, se opune vehement aliantei cu USD, chiar daca aceasta vine in sprijinul orasului pe care il reprezinta.

Acesta s-a aratat total impotriva semnarii protocolului pentru investitii in Cavnic, propus de vicepresedintele CJ, Gabriel Zetea.

„Protocolul va fi lovit de o nulitate absoluta. Nu doresc sa fac alianta cu PSD la Cavnic, deoarece consilierii PDL, PC si PSD sunt impotriva orasului Cavnic.

Au demonstrat asta cand am depus un proiect pentru a ajuta 60 de elevi care au renuntat la scoala din cauza faptului ca nu si-au putut plati naveta, l-am pus pe ordinea de zi, iar primarul l-a refuzat. PSD se opune la orice „, a precizat Vladimir Petrut.

Pozitia viceprimarului din Cavnic este una cat se poate de ferma, acesta refuzand in continuare sa colaboreze cu primarul.

Totusi, in afara protocolului propus pentru Cavnic si Borsa, aceste doua orase mai au ceva in comun: o administratie scapata de sub control.

Se pare ca si la Cavnic (la fel ca si in Borsa), usile sunt la fel de incuiate si atributiunile unora nu se potrivesc cu legea.

„Sa nu se mai incuie contabilitatea cu cheia si sa mi se respecte fisa postului”, conchide viceprimarul din Cavnic.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Ardelean

    Acest viceprimar Vladimir Petrut atata rau a facut si face orasului incat ar trebui sa fie declarat incopatibil si eliminat din functie din moment ce nu isi respecta fisa postului.Domnilor Cavnicul mai are un spital de recuperarae poate ar trebui internat pana cand nu este tarziu.

    Reply
  2. cetatean

    Vicele e un m… si un i….Domnu Cristea Pafil chiar in halu asta ajuns sa va inhaitati cu el?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2