Prahova: Peste 30 de persoane implicate intr-un grav accident rutier

Reclame home 1
Reclame home 1

accident prahovaCinci persoane au decedat, iar alte patru au ramas incarcerate, in urma unui accident rutier care a avut loc, vineri dimineata, pe DN 1, la Strejnic, autoritatile punand in aplicare planul rosu de interventie, informeaza agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, din primele date de la fata locului a reiesit ca un TIR si un autocar au intrat in coliziune pe DN 1, pe drumul spre Buftea, iar in urma impactului patru persoane au ramas prinse intre fiare, iar altele au fost ranite.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, la SJU Ploiesti au fost transportate 28 de persoane, respectiv 11 barbati, 16 femei si un copil, iar alte cinci persoane si-au pierdut viata in accidentul in care au fost implicate un microbuz si o autobasculanta incarcata cu nisip.

Autoritatile au declansat planul rosu de interventie in acest caz, ceea ce a presupus ca la fata locului s-au deplasat 35 de autospeciale de interventie, intre care ambulante si autospeciale pentru descarcerare, iar pentru salvarea victimelor au lucrat 83 de pompieri, dar si medici, asistenti medicali, politisti si jandarmi.

Avand in vedere faptul ca majoritatea persoanelor care se aflau in microbuz sunt din comuna Manesti, sat Coada Izvorului, acolo au fost trimise echipe de politisti pentru a lua legatura cu familiile acestora.

De asemenea, au fost deschise doua linii telefonice pentru rudele si familiile celor implicati in accident: 0244.515.933 si 0244.551.5946.

Detalii pe agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2