septembrie 28, 2021

Precipitatii si vant puternic in toata tara. Vezi de cand

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

umbrela-rosie-ploaie-suklaatjakahvia-blogspot-comAdministratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o informare meteo de ploi abundente, lapovita, ninsoare si intensificari ale vantului, valabila din aceasta seara, de la ora 18,00, pana duminica dimineata, transmite Agerpres.

Conform meteorologilor, in intervalul 23 ianuarie, ora 18,00 — 25 ianuarie, ora 10,00, aria precipitatiilor va cuprinde cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi, la inceput, sub forma de ploaie, iar la munte, treptat vor predomina ninsorile.

In cursul noptii de sambata spre duminica (24/25 ianuarie), precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare se vor semnala si in cea mai mare parte a Moldovei, local in Transilvania si pe spatii restranse in rest.

In Banat si Oltenia cantitatile de precipitatii vor fi mai abundente si vor depasi local 15-20 l/mp si izolat, in zona deluroasa si montana aferenta, 30-40 l/mp.

De asemenea, in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului se va depune strat consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari mai ales pe creste cu viteze ce vor depasi la rafala 70-80 km/h viscolind si spulberand zapada.

Temporar, intensificari ale vantului se vor semnala local in regiunile sudice si pe arii restranse in centru, cu viteze de 45-55 km/h si, izolat, peste 55-65 km/h.

ANM precizeaza ca, in cursul zilei de duminica, 25 ianuarie si al noptii de duminica spre luni (25/26 ianuarie), va mai ninge in zonele montane, iar in restul teritoriului vor fi precipitatii mixte. Totodata, in regiunile sudice si estice se vor cumula cantitati de precipitatii in jurul a 10 l/mp.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2