Predoiu: Adoptarea Codului fiscal fara reforme duce la saracie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

predoiuPrim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, considera ca adoptarea Codului fiscal fara o reforma a companiilor de stat, a colectarii si a administratiei, dar dublata de “cheltuieli neproductive”, va duce la “deficite bugetare imense si saracie”, scrie Agerpres.

“Se confirma ingrijorarile: cresterea economica incepe sa se bazeze pe consum din import. Cu alte cuvinte, Victor Ponta si guvernul lui tocmai incep sa puna focul in padure.

In aceste conditii, adoptarea Codului fiscal fara masuri de acompaniere (reforma companiilor de stat, reforma colectarii si reforma administratiei), insa dublata de cheltuieli neproductive, duce la un deznodamant binecunoscut, pe care l-am trait recent, in 2008: deficite bugetare imense si saracie”, sustine Predoiu, luni, intr-o postare pe Facebook.

El afirma ca deficitul balantei comerciale a crescut cu 15% fata de perioada similara a anului trecut, avand in vedere cresterea “abrupta” a importurilor.

“Exporturile Romaniei in primul semestru au ajuns la 27 de miliarde de euro. Prilej pentru turistul din Miami si Caraibe sa se laude cu o crestere de 5,9%. Ce ‘uita’ sa ne spuna Ponta este ca importurile au avut o crestere abrupta la 30,3 miliarde de euro”, precizeaza Catalin Predoiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *