Predoiu: Este nevoie de un guvern de centru-dreapta cat mai repede dupa prezidentiale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat luni, pentru AGERPRES, ca in opinia sa dreapta nu poate astepta 2016 si este nevoie de un guvern de centru-dreapta cat mai rapid dupa scrutinul pentru Presedintia Romaniei.

“Daca voi fi ales presedinte, voi da romanilor un guvern de centru-dreapta cu un alt premier. Nu putem astepta 2016. Ponta e un pericol. Vreau guvern de centru-dreapta (PPE) cat mai repede dupa prezidentiale”, a afirmat Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, intrebat despre nominalizarea lui Klaus Iohannis din partea PNL candidat la alegerile prezidentiale.

El a adaugat ca un guvern de centru-dreapta poate fi instalat, dupa scrutinul prezidential, in baza prevederilor constitutionale.

“Constitutional. Cu autoritatea voturilor pe care un presedinte proaspat ales le are in spate, voi cere politicienilor sa dea tarii un guvern responsabil cu majoritate de centru-dreapta. Nu-l mai putem lasa pe iresponsabilul Ponta sa prabuseasca Romania”, a spus prim-vicepresedintele PDL.

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni ca presedintele liberalilor, Klaus Iohannis, a fost desemnat candidat al partidului la alegerile prezidentiale.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2