Predoiu: Fuziunea PDL-PNL va dura

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat ca fuziunea dintre PDL si PNL va dura si ca dupa acest proces cele doua partide vor “merge pe o singura voce”, scrie Agerpres.

“Ma preocupa votul dat ieri de PNL (n.r. favorabil Declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu adoptata de Parlament), dar in acelasi timp trebuie sa tineti cont ca suntem inca doua partide diferite, cu politici diferite.

Ceea ce sper este ca in procesul de fuziune sa armonizam aceste politici astfel incat sa consolidam institutiile anticoruptie, sa consolidam independenta justitiei si va asigur ca PDL nu isi va trada crezul sau si politica euroatlantica, pentru independenta justitiei, pentru statul de drept. Dupa fuziune vom merge pe o singura voce. Deocamdata, dupa cum vedeti, sunt subiecte asupra carora se pronunta doua voci”, a afirmat joi Predoiu intr-o conferinta de presa.

El a precizat ca fuziunea dintre cele doua partide va dura, deoarece “implica discutii nu numai asupra structurii viitorului partid, ci mai ales asupra politicilor sale, asupra doctrinei sale, asupra valorilor sale”.

“Sunt convins ca la capatul acestui proces linia aceasta de consolidare a independentei justitiei, de aparare a institutiilor statului de drept va triumfa”, a adaugat Predoiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    fara ezitare putem spune ca se intilnesc foamea cu junghiul,, aparati de un BOULDOG,, CARE SPRE RUSINEA NOASTRA MARE ESTE SI ARDELEAN ,, mai bine se nastea intre urzici acest mafiot social si mai ales politic,, dar vrea sa mai aiba linga el un sisiit cu nume predestinat predoiu care va prada tot ce va gasi in cale si un oarecare nepot alui ala antonescu de ni-o facut praf pana nu de mult ,, desigur la astia le lipseste Ana Pauker (udrea) care vine din urma dar cu pasi mici ca este legata cu mici lanturi de picioare de basescu, sa viviem cea si cu fratesau,, ca mai sta vreo 30 de zile la umbra nucului batran,,, insa basescu ha-l presedinte am vazut la EUROPA cum ii intorceau toti spatele oamneni buni a ridicat mana stanga catre NIMENI,, cei din spate l-au vazut si au ras in hohote !!!!!!!!astia sunt cei care ni-o TAIAT SALARII SI PENSIIK,, SI BANII NU-S DECAT IN BUZUNARELE LOR asta-i grav si amu mondialu” ii joaca !!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *