Predoiu il acuza pe premierul Ponta. Vezi de ce

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, il acuza, intr-un comunicat transmis duminica AGERPRES, pe premierul Victor Ponta de lipsa oricarei reactii pe tema situatiei tot mai grave din Estul Ucrainei.

Catalin Predoiu, desemnat candidat al Aliantei Crestin Liberale (ACL) pentru functia de premier, aminteste, in comunicatul mentionat, ca, potrivit agentiilor de stiri, separatistii prorusi au doborat un avion de vanatoare MIG-29 al armatei ucrainene in timpul noptii trecute. De asemenea, el adauga ca ministrul de externe ucrainean a cerut NATO si UE sprijin militar, pe fondul unor declaratii ingrijoratoare ale noului lider separatist, potrivit caruia va fi lansata o mare contraofensiva impotriva fortelor guvernamentale.

In acest context, prim-vicepresedintele PDL constata lipsa oricarui punct de vedere exprimat de Guvernul condus de Victor Ponta privind tensiunile din tara vecina.

‘Victor Ponta e mut ca o lebada in problema ucraineana. Iresponsabilitatea vesela si detasarea prefacuta a primului-ministru Ponta ascunde, de fapt, o incompetenta vizibila in probleme economice si de relatii externe. Observ ca are insa o obsesie cu drumul catre China. Il intreb direct pe premierul Ponta, ale cui interese le reprezinta in Guvernul Romaniei ?’, mai afirma Predoiu in comunicatul citat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *