Predoiu: PDL respinge categoric decizia USL privind comasarea alegerilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

PDL respinge categoric decizia USL privind comasarea alegerilor europarlamentare cu referendumul pentru revizuirea Constitutiei, a declarat prim-vicepresedintele democrat-liberal Catalin Predoiu, luni, intr-o conferinta de presa la finalul BPN al partidului, transmite Agerpres.

“Decizia de a comasa alegerile europarlamentare cu revizuirea Constitutiei arata ca primul-ministrul si presedintele Senatului, Victor Ponta si Crin Antonescu, nu au nici cea mai mica consideratie nici pentru alegerile europarlamentare, nici pentru Constitutie. Amestecarea celor doua teme doar de dragul de a obtine nominalizarea la Presedintie de catre Crin Antonescu arata nu numai frica acestuia de a-si pierde candidatura, ci si caracterul practic fara niciun fel de consideratie fata de interesele romanilor. Nu putem accepta si respingem categoric aceasta comasare”, a declarat Catalin Predoiu.

Liderul democrat-liberal a adaugat ca PDL nu poate accepta faptul ca “USL va promova aceeasi Constitutie a lui Crin Antonescu care a fost criticata, dezavuata si respinsa atat de catre specialistii romani, cat si de catre Comisia de la Venetia”.

“In loc sa refaca lucrarile Constitutiei de la zero, in loc sa insereze observatiile pertinente facute atat de catre specialisti, de catre Opozitie, de catre PDL, de catre societatea civila, de catre Comisia de la Venetia si sa revina cu un proiect care sa satisfaca exigentele dreptului si interesele romanilor, Crin Antonescu si Victor Ponta au decis sa forteze trecerea unei Constitutii care serveste propriilor interese. Pretul este mentinerea lui Crin Antonescu in pozitia de candidat al USL la Presedintie”, a mai declarat Catalin Predoiu.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. zoli

    Cel mai bine ar fi refuzul noi constitutii prin toate mijloacele,inclusiv prin boicotarea referendumului prin toate mijloacele existente.Chiar pe retelele de socializare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *