Predoiu: Ponta nu inceteaza sa atace parsiv DNA

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

predoiuPrim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, sustine ca premierul Victor Ponta ”ataca parsiv DNA” si spune ca prin declaratia facuta la Comitetul Executiv National al PSD ”vrea sa spuna pe ocolite” ca Directia Nationala Anticoruptie nu ar avea impotriva lui probe, ci interese politice, scrie Agerpres.

”Ponta nu inceteaza sa atace parsiv DNA. Prin fraza “Nu ne da jos PNL, ci DNA”, Ponta vrea sa spuna pe ocolite ca DNA nu ar avea impotriva lui probe, ci interese politice, ceea ce este desigur o noua ticalosie politica din partea premierului. Ponta incalca din nou obligatia de rezerva pe care premierul o are in raport cu procedurile judiciare si impartialitatea procurorului. Victore, tu o sa cazi pentru ca ai guvernat prost sau — tu stii mai bine — daca ai calcat legea! In cazul memorandumului Rompetrol, de exemplu”, a scris Predoiu, joi, pe Facebook.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat joi, in deschiderea lucrarilor Comitetului National Executiv al partidului, ca majoritatea parlamentara functioneaza si ca liberalii nu vor putea prelua puterea de la social-democrati, iar daca DNA “da jos” PSD, “asta e, partidul rezista in orice conditii”.

“Foarte multi dintre colegii nostri, unii pe buna dreptate, pentru ca au gresit — si ma refer aici la unii mai recent aparuti in opinia publica—, altii pe nedrept au avut de suferit. Important este ca, oricati dintre noi nu mai sunt la aceasta masa, partidul este tot la 40% si tot o sa castigam alegerile locale si generale. Sper ca daca le castigam sa si putem face treaba. (…) Noi ne bazam pe oameni si o sa castigam din nou alegerile. Va asigur ca acest Guvern isi va face treaba. In Parlament nu ne poate da jos PNL. Daca ne da jos DNA, asta e. Partidul nostru rezista in orice conditii, dar in Parlament majoritatea functioneaza si sunt convins ca vom fi pe primul loc si in 2016”, a spus Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *