Man se pregateste sa-l rastoarne pe Rohian. I-a pregatit un inlocuitor

PNL

mircea-man-deputat-pdl-mmDupa ce anul trecut am avut parte de o noua schimbare de Guvern si ne-am ales cu unul format din tehnocrati, zice-se prin urbea noastra ca urmeaza schimbari la nivelul Prefecturilor din intreaga tara. Mai exact, ar fi vorba despre 22 de prefecti pusi pe lista neagra a Guvernului Ciolos.

Gurile rele spun ca in Maramures deja exista inlocuitor pentru prefectul Anton Rohian, propunerea venind tocmai din partea fostului presedinte al Consiliului Judetean, Mircea Man, care pariaza ca mana sa este castigatoare. Si pentru ca totul sa nu fie o simpla diversiune, Man si-a ascuns un as in maneca, insa nu inainte de a-l trimite sa-si duca costumul din ’90 la curatat.

Nu este prea greu de ghicit de ce mizeaza Mircea Man pe faptul ca Gheorghe Mihai Birlea se va reintoarce la conducerea Prefecturii. Cel mai probabil, experienta in administratie si politica agonisita in toti acesti ani, de catre fostul senator Gheorghe Birlea, l-au propulsat in topul preferintelor pe lista imaginara a lui Man.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Moldovan

    Cat o sa mai fi pe scena politica om fara caracter care pui interesul tau pe prim plan apoi al comunitati. Te asteptam sa faci o viizita la D N A , ori esti tot sub protectia lui Basescu ?????

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1