Prefectul Anton Rohian critica ritmul lucrarilor din Bistra

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prefectul Anton Rohian a fost prezent in cursul zilei de miercuri, 8 octombrie, in comuna Bistra, pe santierul de consolidare a DJ 185 din localitate, scrie prefecturamaramures.ro.

Aici, eroziunea malului drept a raului Viseu punea in pericol atat legatura rutiera cu localitatea Valea Viseului, cat si legatura pe calea ferata cu Sighetu Marmatiei.

„Este un lucru bun ca Guvernul Romaniei a suplimentat fondurile pentru aceasta lucrare si vreau sa ii multumesc public domnului ministru Liviu Dragnea pentru implicare.

Consolidarile existente au cedat pe o lungime de 130 de metri in zona DJ 185 in iarna anului 2010, cand, pe fondul unor precipitatii abundente si ale cresterii debitelor s-au produs eroziuni ale malului drept al raului Viseu.

Mi-as dori insa sa vad un alt ritm al lucrarilor aici. Exista pericolul ca tot ce s-a muncit pana acum sa fie luat de ape iar costurile sa se dubleze”, a declarat prefectul Anton Rohian.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. taranist,de Maramures

    Daca aceasta lucrare era atribuita unei firme private,lucrurile mergeu altfel.Domnul prefect are perfecta dreptate,asa sau ingropat miliararde pe Valea Ruscovei de-a lungul timpului..

    Reply
  2. dilau

    prietene anton, “scopul” constructorului este ca totul sa fie luat de ape, adica sa existe vreo calamitate naturala – despre asta sigur nu se spune nimic in contract-. alti bani – alta distractie, ce e asa greu?, beleaua e ca sint gloantele noastre.sint curios ce-ai face daca ar fi banii tai personali?.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *