Prefectul Anton Rohian despre cazul Gheorghe Marian: „O sa ma implic in toata treaba asta”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul Anton Rohian a declarat, vizavi de cazul consilierului judetean Gheorghe Marian, ca se va implica atat cat poate, dar asta numai dupa ce va primi hotararea adoptata saptamana trecuta de alesii judeteni.

„Inca nu am primit hotararea, nu stiu decat numai din discutiile facute asa, pe margine, dar in momentul in care am sa primesc hotararea, am sa stiu si care este implicarea Institutiei Prefectului in aceasta treaba.

Institutia Prefectului si prefectul emite ordin in caz de incetare a mandatului doar pentru presedintele Consiliului Judetean si pentru primari. Pentru viceprimari si consilieri este atributul Consiliului Local, dar o sa ma implic in toata treaba asta si eu”, a spus Anton Rohian.

Consilierii judeteni s-au abtinut la vot in cazul lui Gheorghe Marian, lasandu-l astfel in functie, desi instanta l-a condamnat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Aurel

  Rohian se face singur de rusine. Daca recunoaste ca legal nu sunt atributiile lui si ca nu poate interveni din punct de vedere juridic, tot se va implica. Ce sa credem razbunare politica, imagine sau doar vorbe de politician ajuns prefect. Trebuie schimbat din functie!

  Reply
  1. Sefu lui Cereches

   Subscriu. Functia ii depaseste pe multi dintre cei care le ocupa.
   Din lipsa de intelepciune, din lipsa de cultura, din lipsa de pricepere

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole