Prefectul Anton Rohian il felicita pe IPS Justinian la implinirea a 75 de ani de la intrarea in manastire

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

justinian-chiraPrefectul Anton Rohian l-a felicitat pe IPS Justinian Chira cu ocazia implinirii a 75 de ani de la intrarea in manastire.

„Inaltpreasfintia Voastra Parinte Arhiepiscop Justinian, Intaistatatorul Episcopiei Maramuresului si Satmarului, ma adresez astazi Preasfintiei Voastre ca unui om pe care, cu binecuvantarea lui Dumnezeu, Maramuresul il are alaturi, in zilele bune si in cele mai putin bune, de atatia ani.

 

Inaltpreasfintia Voastra, in acest moment aniversar, va doresc sa fiti sanatos, puternic si sa ne bucurati cu prezenta cat mai multi ani de acum inainte. Am gasit mereu in Inaltpreasfintia Voastra un sprijin sufletesc, un reper moral si un model. Maramuresul este binecuvantat sa va aiba drept conducator spiritual. La multi ani!”, a spus, printre altele, Anton Rohian, in mesajul de felicitare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  mai steko, daca tu erai mult prea fericitul justin si azi implineai 75 de ani de la intrarea in manastire ce ti-ai fi dorit de ziua ta?. un mercedes ultimul racnet, o biserica ortodoxa la fiecare colt de strada, triplarea ajutorului de la stat sau sa fi si si mai fericit decit esti acum?.:))) sper ca nu ma omori cu un copy paste.

  Reply
  1. STEKO

   Daca eram prefericit imi doream un ferarri de tinerel de 75 de ani,transplanturi virilice(pe biserici si acareturi sfinte faceam si eu cam ce fac majoritatea sutanistilor,adica ma pi…sham)vre-o doua trei enoriase credule de fo’ 20 de ani,un conac la lac ca vad ca tot se poarta-tre prefericiti,bonuri de masa la localuri de lux(de-alea cu mai mult de2*michelin)o pensi babana+ajutor+salar.Si constructia a 30-40 de noi biserici unde sa inscaunez vre-o 70 de n noi popi in schimbul a 50.000E/postul.A!Si as mai cere,,boss”-ului inca 1000 de viata(mie)in sanatate deplina….(multumit?)

   Reply
  2. dilau

   mai steko, ai pretentii dar n-ai deschidere. pai daca fiecarui popa de 25 de ani ii oferim un ferrari nu crezi ca ne bate dumnezeu cu …… parul e putin spus?. auzi, hai ca-ti fac eu o oferta adevarata: 2-3 enoriasi creduli si dornici de promovare + niste minori, din cind in cind. viagra – pe reteta, adica subventionata – de la doctorul de familie. daca ajungi la 100 de ani te declaram sfint din oficiu si te purtam si pupam generatii dupa generatii. toti galbenii pe care „i-ai muncit” o viata-n treaga ti-i punem in sicriu ca sa nu zici ca ai avut ghinionul de a te naste sarac pe lumea ailalta. multumit?:))))

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole