Prefectul, dezamagit de clasa politica. Orgoliile din sanatate trebuie puse deoparte

Reclame home 1
Reclame home 1

DSC_0424Prefectul judetului Maramures, Anton Rohian, in cuvantarea rostita in fata sindicatelor din sanatate la conferinta de alegeri a Sanitas Maramures de azi, 4 martie, s-a declarat dezamagit de clasa politica. Care, sustine Rohian, desi de 26 de ani incoace mesajul politicienilor este mereu acelasi – ca sanatatea si invatamantul reprezinta prioritati ale Romaniei -, de fiecare data, la final de mandat, constatam ca aceste prioritati au ramas in urma.

In ceea ce priveste Maramuresul, reprezentantul Guvernului în teritoriu a amintit ca s-au inregistrat atitudini foarte responsabile, in acest sens dand ca exemplu modernizarea Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris”, dusa la capat in ciuda scepticismului unora.

Desigur, a spus Rohian, mai sunt probleme de rezolvat. Una dintre acestea o reprezinta Spitalul de Recuperare din Borsa, care ar putea deveni un brand al Maramuresului. Anton Rohian a subliniat necesitatea ca, in acest caz, orgoliile sa fie lasate deoparte, iar scopul sa fie unul comun si anume acela de a aduce spitalul pe linia de plutire.

Cezar TUDOR

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Radu

    La cata politica a facut din aceasta postura oare de ce e dezamagit taranul din Grosi. Uita ca a facut campania elecvtorala in scoli si a adus de acasa profesori si elevi carora le=a spus pe fata sa voteze persoana Y?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole