Prefectul Rohian cere sprijin legislativ pentru vanarea animalelor care distrug culturile agricole

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mistretiPrefectul judetului Maramures, Anton Rohian, cere sprijin legislativ pentru ca animalele care distrug culturile agricole sa poata fi vanate.

„Avand in vedere numeroasele pagube produse anual culturilor agricole de catre animale salbatice şi faptul ca procedura acordarii de despagubiri este anevoioasa si totodata in scopul prevenirii eventualelor stari conflictuale intre persoanele pagubite si gestionarii fondurilor de vanatoare, prefectul judetului Maramures a inaintat institutiilor competente propunerea de modificare a mai mult acte normative.

Este vorba despre Legea vanatorii si protectiei fondului cinegetic nr. 407/2006, Hotararea de Guvern nr. 1679/2008 privind modalitatea de acordare a despagubirilor prevazute de Legea vanatorii si a protectiei fondului cinegetic si Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. 353/2008 privind autorizarea, organizarea si practicarea vanatorii”, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. gicu

  Domn Prefect, mergeti in audienta la dom Ciceu, el e ala cu pusca si cureaua lata. Sef la vanatori, el si comunistul ala de Radu George. Odata va scapa de mistreti.

  Reply
 2. ciupa-ciup

  mai ciupa ca si asa tu te pricepi la toate de asta ce zici?… sa-i impuscam ori ba pe „porcii mistreti”… hai sa vedem cat de – sufletist – esti

  Reply
 3. Stefan

  Si eu aș cere sprijin să exterminăm animalele care distrug cultura (și de ce nu și economia)

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2