Prefectul Rohian vrea sa faca sedinta in mijlocul romilor

PNL

Prefectul judetului Maramures, Anton Rohian, a participat marti, 24 iunie, la intalnirea Grupului de lucru mixt pentru romi.

Acesta sa a tinut sa precizeze inca de la debutul sedintei importanta unor masuri concrete in ce priveste educatia copiilor de etnie roma.

„Am fost in comunitatile de romi din judet, am vazut la fata locului care sunt problemele acestora. Nu e suficient sa vorbim, trebuie sa si facem. Sunt probleme foarte mari cu care se confrunta romii din judet, una dintre acestea fiind educatia. Numarul copiilor de etnie roma care frecventeaza scoala este mic. De aici trebuie sa pornim”, a declarat prefectul Anton Rohian.

Prefectul a solicitat ca urmatoarea sedinta a Grupului de lucru mixt sa se desfasoare in mijlocul comunitatii de romi, in prima faza la Ponorata, fiind vizate si celelelalte zone precum Coltau, Chelinta, Finteus.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Aurel

  Taranul nu e p… destul daca nu e si fudul. Daca ii mai incurajeaza mult pe romanes si le promite marea cu seara asa cum face un politician ca Rohian nu e de mirare ca toti gipsy people se vor aciua in Baia Mare. si vor cersi la fiecare colt de strada. Sa isi ia mulatri cu el in Grosi..

  Reply
 2. Cristi

  Individul e de un populism desantat. Adica problematica rromilor discutata cu ei si romanii sa asiste la alte drepturi si favoruri. Asta e discriminare si favorizarea unei minoritati. Usor dnu Rohian, sunt numai 5000 in tot judetul si cu drept de vot 2000, din care analfabeti 1000, drogati 500, alcoolici 500.

  Reply
 3. ardeleanunervos

  Du-te mai tzarane…ca esti pe langa politica, ca prefect, maramuresul nu a avut pe cineva asa slab!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1