Prefectul Rudolf Stauder: ”Poliția are un rol foarte important în societate”

Reclame home 1
Reclame home 1

Cu ocazia Zilei Poliției Române, prefectul de Maramureș, Rudolf Stauder, a ținut să transmit un mesaj.

”Am fost onorat să particip alături de polițiștii maramureșeni, la ceas aniversar. Le-am mulțumit pentru activitatea desfășurată, și am transmis un mesaj de susținere. Cunosc foarte bine provocările cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi.

Ca structură de bază a Ministerului Afacerilor de Interne, Poliția are un rol foarte important în societate. Polițiștii au misiunea zilnică de a proteja și de a garanta siguranța tuturor cetățenilor, fiind instituția specializată a statului, care exercită atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii și liniștii publice.

Ziua Poliției Române este celebrată anual de Buna Vestire, sărbătoare al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii din anul 1822, preluat și pe actualul drapel al instituției. La mulți ani, Poliției Române!”, a precizat Rudolf Stauder.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. cetatean

    politia are un rol foarte important, si probabil ca de aceea ii tineti cu dotarile in anii ’90 … nu stiu cine a fost recent in sediul politiei sa dea o declaratie, dar eu cand am fost m-am speriat, jur … deci biroul in care am intrat cred ca avea 4m patrati, mobia era mai batrana decat bunica, e singura institutie a statului in care am vazut monitor cu tub … oamenii acestia trebuie sa apere legea, sa prinda hoti, etc…eu sincer sunt convins ca e o institutie care cu buna stiinta e tinuta in trecut tocmai sa nu aiba posibilitatile necesare de a scoate capul si a-si face treaba – va dati seama daca ar fi cea mai tare institutie din tara, cati politicieni ar inchide zilnic …?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole