Prefectul Rudolf Stauder: ”Voi fi în continuare omul faptelor, mai puțin al vorbelor”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noul prefect al județului Maramureș, Rudolf Stauder, a depus joi, 13 ianuarie, jurământul la investirea în funcție.

Printre altele, acesta a declarat că va fi în continuare omul faptelor, mai puțin al vorbelor și că nu promite mai multe decât poate face.

„JUR să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Maramureș” – sunt cuvintele care, de azi, îmi rămân în minte și în gând, urmând să mă călăuzească în noua funcție de Prefect al județului Maramureș.

Legământul rostit și semnat azi, din cea mai înaltă funcție administrativă a Maramureșului, mă obligă să mă preocup de problemele maramureșenilor și să reprezint Guvernul României în județul meu natal.

Știu că funcțiile sunt efemere, știu că deseori e complicat să îndeplinești toate cererile și așteptările celor care vin spre tine cu problemele și grijile lor, însă după experiența administrativă acumulată până acum sunt pregătit și știu că voi putea dovedi maramureșenilor că Prefectul înseamnă mai mult decât o funcție.

Prefectul poate și trebuie să fie omul de nădejde al cetățenilor și al celor care l-au onorat cu această demnitate. Nu voi promite mai multe decât pot face, însă pot promite că-mi voi îndeplini atribuțiile cu implicare și conștiinciozitate având mereu în minte jurământul de azi și lucrând pentru mai bine, pentru maramureșeni. Trăim vremuri nu tocmai ușoare, de aceea va trebui să înțelegem cu toții că pentru rezultate bune este nevoie de timp, răbdare și înțelegere.

Mulțumesc celor care și-au pus încrederea în mine. Voi fi în continuare omul faptelor, mai puțin al vorbelor, cel care se implică în activitățile și problemele ce trebuie rezolvate pentru maramureșeni. Să fie într-un ceas bun!”, a spus Rudolf Stauder, într-o postare pe pagina sa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2