Prefectul Sebastian Mihai Luput a participat la sedinta convocata de ministrul Ioan Dragos Tudorache

PNL

ziar-prefectPrefectul judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput, a participat marti, 18 octombrie 2016, la sedinta convocata la sediul Ministerului Afacerilor Interne de catre domnul ministru Ioan Dragos Tudorache cu toti prefectii judetelor din Romania, avand pe ordinea de zi discutii despre stadiul pregatirilor pentru sezonul rece 2016 – 2017 si stadiul pregatirii alegerilor pentru Senat și Camera Deputatilor din anul 2016.

Au fost puse in discutie modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 636/2016 privind stabilirea masurilor tehnice necesare bunei organizari si desfasurari a alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din anul 2016, care prevede inclusiv securizarea stampilelor de vot dupa incheierea votarii si supravegherea video a procesului de numarare a voturilor. In sedinta de Guvern de miercuri, 19 octombrie 2016, a fost adoptata Hotararea de Guvern,

In ceea ce priveste pregatirile pentru sezonul rece, in cadrul sedintei s-a discutat despre necesitatea incheierii din timp a contractelor pentru deszapezire si asigurarea in cantitatile necesare a stocurilor de materiale antiderapante si combustibil.

Prefectii vor avea in atentie, cu prioritate, stadiul contractarii serviciilor de deszapezire de catre Consiliile Judetene sau CNADNR, in special pentru zonele unde in anii anteriori au fost probleme din cauza zapezilor.

La ședinta au mai participat secretarul de stat pentru relatia cu institutiile prefectului, doamna Irina Alexe, secretarul de stat Ioan Buda si secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

 

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1