Prefectul Vasile Moldovan a fost schimbat din functie. Florin Cret, numit secretar de stat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de miercuri schimbarea din functie a prefectului de Maramures, Vasile Moldovan, fara a fi insa pus, momentan, un alt om in locul acestuia.

De asemenea, au mai fost schimbat si prefectii din urmatoarele judete: Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vrancea, Bucuresti, Ialomita – constatare incetare de drept a raportului de serviciu.

Vasile Moldovan era prefect al Maramuresului din august 2017.

In ceea ce priveste postul de subprefect, ocupat in prezent de Alexandru Cosma, Guvernul nu a luat inca nicio decizie. Cosma va avea astfel si atributii de prefect.

In alta ordine de idei, potrivit unor surse ZiarMM, consilierul municipal Florin Cret (PMP) a fost numit astazi secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii.

Florin Cret, secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Alin

    Asta e Romania bucolica, in care baietii ce vindeau ziare ajunsera secretari de stat, adica un fel de ministrii de rangul doi. Omul care- si facu studiile superioare obscure la ff, licenta cumparata pe bani, intra in politica si in nici 20 de luni ajunse ministru! ce vremuri traim pt numele lui Dzeu daca un Florin Cret ajunge in Guvern? Sper sa inteleaga acu si Corin Chereches, cine si de ce-l impinse spre faliment, ajungand un “nimeni” dupa ce fu milionar. S-o ia naiba de viata in care indivizi oportunisti si obedienti dar mari sforari, ajunsera demnitari. Bravo PNL Maramures, va compromiserati iremediabil. Regret ca va votai!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1