Prefectul Vasile Moldovan continua programul de audiente cu cetatenii in municipiul Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul Vasile Moldovan continua acordarea de audiente cetatenilor in municipiul Sighetu Marmatiei, in locatia de pe strada Alexandru Ivasiuc nr.17, informeaza Institutia Prefectului – Judetul Maramures.

”Am stabilit sa primim in audienta cetatenii din Maramuresul istoric in prima si a treia zi de vineri, in fiecare luna. Am initiat acest demers pentru a imbunatati serviciile publice si a veni in sprijinul maramuresenilor de a evita cheltuieli pentru deplasarea in municipiul resedinta de judet.

Este o decizie luata in scopul cresterii eficientei administrative si consolidarea relatiei cu maramuresenii in scopul de a raspunde nevoilor si problemelor cetatenilor. Voi fi prezent in zilele de 6 si 20 septembrie a.c., la Sighetu Marmatiei pentru a primi in audienta cetatenii”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

Inscrierea cetatenilor pentru audiente la sediul din municipiul Sighetu Marmatiei se efectueaza la numarul de telefon 0262 214 026, la adresa de email: prefect@prefecturamaramures.ro, respectiv prin programare/inscriere online pe pagina de web: mm.prefectura.mai.gov.ro, la sectiunea contact (se completeaza formularul din sectiunea ”Contact”).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole