Prefectul Vasile Moldovan, prezent la ultima sedinta a Consiliului Judetean din 2017. Vezi ce a spus

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La ultima sedinta a Consiliului Judetean Maramures a fost invitat si prefectul judetului, Vasile Moldovan, care a prezentat cateva aspecte din activitatea depusa in aceste cinci luni de la instalarea in functie, se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Maramures.

”Au fost probleme multe in aceasta perioada, prima situatie identificata fiind legata de retrocedarile de fond funciar, reconstituirile trenand de ani de zile. Au fost solutionate 900 de dosare pana acum, iar un castig a constat in rezolvarea problemei cu Composesoratul Borsa, unde prin decizia definitiva si irevocabila a magistratilor, emisa in luna noiembrie, Prefectura Maramures a fost absolvita de plata daunelor solicitate, respectiv 200.000 de euro.

Sper ca si primaria Borsa sa obtina o decizie similara in cel mai scurt timp. O alta problema majora cu care ne-am confruntat a fost vijelia care a lovit judetul in 17 septembrie, situatie pe care am gestionat-o alaturi de Consiliul Judetean si de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, reusind sa obtinem de la Guvernul Romaniei cea mai mare despagubire acordata judetelor afectate, respectiv 9 milioane de lei.

O alta problema cu care ne confruntam in Maramures este legata de apa potabila, motiv pentru care incercam sa ducem mai departe proiectul barajului de la Runcu. Sunt 30 de ani de cand s-a demarat acest proiect, a fost finalizata 80% din lucrare, dar mai este nevoie de o transa de 50 de milioane de euro pentru a-l duce la bun sfarsit.

Impreuna cu Consiliul Judetean Maramures speram intr-o finantare etapizata, in patru – cinci ani, deoarece acest proiect de finantare cu apa potabila este vital pentru noi toti”, a conchis prefectul Vasile Moldovan, care a subliniat faptul ca usa Prefecturii Maramures va fi mereu deschisa pentru oricine doreste sa semnaleze o problema sau sa solicite ajutor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2