Prefectura anunta masuri privind circulatia pe DN18- Pasul Gutai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 26 iunie, subprefectul judetului Maramures, Gavris Ardelean a avut o intalnire de lucru cu reprezentanti ai Sectiei Drumuri Nationale Baia Mare, ai SC Aktor SA, politiei rutiere Maramures si consilieri ai Institutiei Prefectului- Judetul Maramures.

In cadrul intalnirii, s-au anaizat problemele legate de conditiile de trafic pe DN18- Pasul Gutai (portiunea reabilitata) in perioada 15 iulie – 15 august 2017.

„In perioada mentionata, pe ambele sensuri de mers vor fi instalate semafoare pentru a evita inchiderea totala a circulatiei si fluidizarea traficului in Pasul Gutai. Avand in vedere acesta masura, executarea lucrarilor de reabilitare se va face in conditii grele, participantii la trafic avand obligatia sa respecte semnalizarea rutiera din zona restrictionata, precum si semnalele pilotilor de dirijare a traficului.

Pentru a evita posibile blocaje in trafic in zonele de lucru, exista posibilitatea unor variante ocolitoare: DN19- Huta – Certeze si DN17C- Dealul Stefanitei”, se arata intr-un comunicat al Institutiei Prefectului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2