Prefectura de doi lei: Borsenii merg in Bistrita pentru eliberarea pasaportului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritatile din Borsa cer ajutorul prefectului pentru eficientizarea modului de lucru la biroul local al Serviciului de Pasapoarte, unde numarul redus de cereri procesate intr-o zi ii determina pe localnicii veniti acasa sa faca drumuri obositoare in alte orase, pentru a obtine actele necesare iesirii in strainatate.

„Aceeasi problema persista de ani buni. Borsenii se intorc din strainatate, plecati fiind la lucru. Multi au copii si trebuie sa detina pasaport pentru a circula in afara tarii. Iar cateva ore, pentru o singura zi pe saptamana, este mult sub necesar. Personalul este insuficient si intelegem asta. Dar trebuie facut ceva. Programarile online dau peste cap si mai tare sistemul. Dimineata, am intalnit cateva mame cu copii in brate, care nu stiau ca programarile se fac doar online. Cei mai multi borseni merg in Bistrita pentru a obtine pasaportul. In prezent, se emit aproximativ 60 de pasapoarte pe zi. Daca numarul lor s-ar dubla, ar fi extraordinar”, a declarat viceprimarul PMP Remus Timis.

In urma intrevederii cu prefectul Vasile Moldovan, viceprimarul Orasului Borsa se declara optimist si crede ca autoritatile judetului vor gasi o cale de rezolvare a acestei probleme care face de ras judetul. Prefectul Vasile Moldovan a dat asigurari ca va avea o intalnire cu seful Serviciului Public pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Maramures, alaturi de care va identifica o solutie concreta pentru eficientizarea biroului din Borsa, se arata intr-un comunicat de presa. Asteptam.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Plenar Gabriel

    Unde e logica domnilor de la Borsa?

    Daca 3 oameni pot face 60 de pasapoarte intr-o zi iar lipsa de personal e evidenta, cum credeti voi ca se vor putea face dublu pasapoarte doar renuntand la programari?

    Care e problema ca se duc la Bistrita?

Comments are closed.

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2