Prefectura: Defectiune la sistemul informatic de programare la serviciile publice comunitare.

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Defectiunile sistemului informatic de programare online gazduit pe pagina web www.prefecturamaramures.ro au contribuit la inregistrarea eronata a datei de 28 mai si a permis cetatenilor sa se programeze la serviciile publice comunitare.

Cetatenii care si-au facut programare online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Maramures, respectiv Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Maramures, in a doua zi de Rusalii, se pot prezenta in data de 5 mai, la ghiseele de la sediul din municipiul Baia Mare.  Angajatii celor doua servicii publice comunitare vor avea program de lucru cu publicul, obisnuit unei zile lucratoare.

„Cele doua servicii publice comunitare detin datele persoanelor programate electronic pentru examinarea teoretica, preschimbarea permisului de conducere si inmatricularea/radierea vehiculelor, respectiv pentru preluarea cererilor in vederea eliberarii documentului de calatorie (pasaport temporar, respectiv pasaport simplu electronic).

Ne cerem scuze pentru deficientele aparute la sistemul informatic de programare online, dar si pentru neplacerile si disconfortul involuntar creat cetatenilor care s-au programat la cele doua servicii publice comunitare”, se arata intr-un comunicat al Prefecturii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole