Prefectura Maramures: Liniile tehnologice vor putea fi achizitionate direct prin Baza de date cu preturile de referinta ale AFIR

Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectura Maramures a anuntat pe pagina de Facebook faptul ca, din luna noiembrie a.c., importatorii, producatorii sau dealerii vor putea achizitiona liniile tehnologice direct prin Baza de date cu preturile de referinta ale AFIR.

“Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta ca incepand din luna noiembrie 2018, producatorii, importatorii sau dealerii pot incarca online in Baza de date cu preturi de referinta a AFIR oferte privind linii tehnologice pentru investitiile agricole si procesarea produselor agricole finantate prin PNDR 2020. Dupa publicarea in Baza de date, beneficiarii privati PNDR vor putea achizitiona direct respectivele produse, fara a mai parcurge procedura de achizitie publica” se arata in anuntul facut de institutia prefectului de Maramures.

De precizat ar fi faptul ca, AFIR a publicat pe pagina sa de internet, cele mai recente versiuni ale Ghidului Bazei de date, cu preturi. “De asemenea, a actualizat documentatia de inscriere in Baza de date, respectiv Solicitarea de inscriere, Declaratia pe proprie raspundere si Declaratia de asumare a preturilor, documente care vor fi transmise de catre cei care doresc sa inscrie noi elemente in Baza de date si care vor fi semnate doar electronic”, se precizeaza in acelasi anunt.

Adrian Chesoiu, director general AFIR: “Baza de date cu preturi de referinta a fost gandita ca un mecanism menit sa simplifice procedura de achizitie publica a utilajelor si echipamentelor specializate necesare beneficiarilor PNDR 2020. Aceasta baza de date functioneaza pe principiul cumpararii directe a echipamentului dorit de catre beneficiarii PNDR, fara a mai parcurge alta procedura de achizitie, dar cu respectarea prevederilor comunitare si nationale in vigoare. In acest moment Baza de date cuprinde peste 36.500 de elemente inscrise. Ca element de noutate, pe langa sere si silozuri, am introdus in Baza de date sisteme si ansamble, practic linii tehnologice utile mai ales beneficiarilor cu investitii in procesare. De asemenea, precizez ca in acest moment analizam si posibilitatea introducerii in Baza de date a halelor industrial.”

Mai multe informatii pe acest subiect se pot obtine de pe pagina de Facebook a Prefecturii Maramures.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole