Prefectura Maramures: Programari online la pasapoarte doar pe platforma www.epasapoarte.ro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Directia Generala de Pasapoarte a implementat la nivel national platforma de programare online www.epasapoarte.ro in vederea programarii si depunerii cererilor pentru eliberarea documentului de calatorie.

In acest context, platforma de programare existenta pentru eliberarea pasaportului simplu temporar si pasaportului simplu electronic pe vechiul site al institutiei, www.prefecturamaramures.ro a fost inchisa. Pe platforma nationala au fost implementate si vor fi operationale inclusiv ”campurile” pentru programarea si depunerea cererilor de eliberare a pasaportului la punctele din municipiul Sighetu Marmatiei si orasul Borsa.

Rezervarea electronica pe platforma nationala www.epasapoarte.ro se realizeaza prin completarea campurilor: ”Nume”, ”Prenume”, ”Email valid”, ”Confirmarea adresei de email valid”, ”Tipul de document” (se selecteaza din sageata tipul documentului de calatorie), ”Locatie” se selecteaza din lista (*la judetul Maramures, apar si cele doua puncte de lucru cu zilele aferente, Sighetu Marmatiei si Borsa), ”Numar persoane” (se mentioneaza persoanele suplimentare cu nume si prenume) ”Data si ora” (se alege ziua si ora). Dupa completarea acestor campuri specifice se apasa butonul ”Rezerva”.

Vechiul site al institutiei www.prefecturamaramures.ro va fi inchis dupa finalizarea procedurilor si operationalizare platformei Directiei Generale Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Va reamintim ca site-ul oficial al institutiei este cel realizat in mod unitar la nivel national www.mm.prefectura.mai.gov.ro

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Rada vasile gheorghe

    Buna ziua as dori sa imi schimb pașaportul eu acum am sosit în țară și as vrea daca ii ok pe data de 3 ianuarie o programare pt schimbarea pașaportului. Eu pe data de 5 trebuie sa ma întorc inapoi in londra ca incep munca. Va multumesc frumos pentru intelegere

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole