Prefectura Maramures va fi pichetata, astazi, intre orele 15:30-16:30

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Astazi, 29 mai 2017,  membrii “CARTEL ALFA” picheteaza Prefectura Maramures intre orele 15.30 -16.30. La protest sunt asteptate peste 100 de persoane.

Cele 100 de persoane fac parte din Sindicatul din Administratia Maramures si sindicatul salariatiilor din DGASPC Maramures. Protestul este organizat de “CARTEL ALFA”.

In fata Prefecturii Maramures vor fi angajatii  Primariei Baia Mare, a Consiliului Judetean Maramures, dar si din cadrul altor unitati administrativ teritoriale din judet.

Florin Hosu, a declarat pentru ZiarMM ca la aceste proteste pot participa toti membrii din cele 33 de sindicate afiliate „CARTEL ALFA”.

Florin Hosu, „CARTEL ALFA” Maramures: “Dam un semnal ca nu este in regula ce se intampla la momentul de fata, iar semnalul este fata de alesii nostri care vor da aceasta lege. Ma refer la alesii care o voteaza. Bogdan Hossu a fost chemat, sambata, 27 mai 2017, de urgenta de la Ocna Sugatag pentru a se prezenta duminica, 28 mai 2017,  la intalnirea cu reprezentantii de la Ministerul de Finante.”

In aceasta seara, la ora 22:00, 50 de persoane din Sindicatul Administratiei Maramures vor pleca la Bucuresti pentru a manifesta marti, 30 mai 2017, alaturi de colegii lor din tara, in fata Parlamentului, de la ora 11:00 pana la ora 14:00.  Acestia sunt nemultumiti de Legea Salarizarii Unitare.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. mmm

  nu-l deranjati pe Zetea ca doarme ..sau poate bea ceva … ioi sper sa nu vina sa zica ca au crescut salariile … praf in ochii fraierilor, ca sa poata pune mana mafia PSD pe justitie ….

  Reply
 2. dan

  Acest Florin Hosu sta rau cu exprimarea. Este ambiguu si poate de aceea neinteles. Reprezentantii MF au venit si ei la Ocna ? Sau erau la Bucuresti si l-au deturnat pe Hossu la Baia Mare ca sa nu fie in Bucuresti? Nu ca e important pentru mine, dar mi se pare aflare in treaba a acestui liderut de sindicalut.
  Da Doamne limba clara alesilor nostri, ca se incurca in fraze.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole