Pregatiri de razboi. Recrutarea obligatorie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toti tinerii sunt obligati sa-l detina la recrutare, in perioada starii de razboi. Conform prevederilor legale, in cazul mobilizarii sau a razboiului, sunt obligati sa indeplineasca serviciul militar toti barbatii apti, cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, scrie dcnews.ro.

Ordinului publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 312, din 28 aprilie 2014, a fost emis de MApN, MJ, SRI, SPP, MAE, MS, SIE si STS si aproba modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie, ce urmeaza sa fie prezentat de tineri la comisia locala de recrutare-incorporare.

Noul model al certificatului precizeaza ca tinerii vor trebui sa-si faca analize, pentru a se verifica daca au heptatita B sau C.

Acest ordin este semnat de catre: ministrul Apararii Nationale – Mircea Dusa, ministrul Justitiei – Robert Marius Cazanciuc, directorul Serviciului Roman de Informatii – George Maior, directorul Serviciului de Protectie si Paza – Lucian Pahontu, ministrul Afacerilor Interne – Radu Stroe, ministrul Sanatatii – Nicolae Banicioiu, directorul Serviciului de Informatii Externe – Teodor Melescanu, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale – Marcel Opris.

Miscarea autoritatilor romane vine in contextul situatiei tensionate din Ucraina.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Florin Sorin Radu

  Nu este vorba despre "altă țară" e vorba despre oameni!!! Dar nu este corect să fii obligat să mergi!!! Trebuie să fi motivat sa mergi,adică să îți pese de aproapele tău!

  Reply
 2. Oty Ice

  Pt ce drak mai este nato? Ce pot aia sa invete in cateva zile la concentrari si apoi sa mearga la razboi merg la moarte sigura ce plm de legi sunt astea

  Reply
 3. Pentru Romania

  am 34 datimi arma merg direct la baser iliescu ponta si toti care neau furat tara
  ne ducem zilele de azi pe mine cea facut tara pentru cei de virsta 20-34 un exemplu datimi eu ma chinui sami eau o amarita de casa pentru ce

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2