Prejudiciu in valoare de 7.400 de lei recuperat de politistii din Seini

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru a scapa de bunurile pe care le fura si pentru a ingreuna recuperarea lor de catre politisti, hotii le instraineaza cat mai repede posibil. De obicei le vand unor terte persoane la preturi mai mici.

Doua motofierastraie, in valoare de 7.400 lei, au fost sustrase in noaptea de luni spre marti dintr-o anexa a unei societati comerciale din Seini, anunta Politie Maramures.

De cum a fost sesizata despre producerea furtului, Politia orasului Seini a demarat activitatile informativ-operative si in scurt timp a dat de urma hotului si a bunurilor sustrase. Politistii au constatat ca un tanar de 21 de ani dintr-o comuna din judetul Satu Mare, a patruns prin efractie in incinta societatii, de unde a sustras cele doua motofierastraie, pe care le-a vandut unei alte persoane din aceeasi comuna, la pretul de 1.000 de lei.

Bunurile au fost recuperate si predate partii vatamate, iar pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

„Atragem atentia cetatenilor sa fie vigilenti atunci cand li se ofera spre achizitionare, de catre diverse persoane fizice, bunuri avand un pret prea atractiv si chiar sa sesizeze politia. In cele mai multe cazuri acele bunuri pot proveni dintr-o activitate infractionala, iar daca politistii identifica faptasul si da de urma bunurilor sustrase, cumparatorul risca sa ramana si fara bunuri, care sunt restituite partilor vatamate, si fara bani”, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2