PREMIERĂ ÎN MARAMUREȘ – Avem prima localitate cadastrată în întregime (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Avem prima localitate care a fost cadastrată în întregime. Este vorba despre comuna Cupșeni, care devine astfel prima localitate cu cadastrare finalizată. Pe final cu cadastrarea sunt și alte localități din județ, conform declarațiilor făcute de către Ovidiu Ștefan, directorul OCPI Maramureș.

„Anul 2021 a fost un an greu, dar ne-am canalizat eforturile pe implementarea programului național de cadastru și publicitate imobiliară sau pe eliberarea titlurilor de proprietate. Am reușit în premieră să avem un UAT cadastrat în întregime, sens în care avem pentru prima dată un UAT care are cadastru nou la nivelul vremurilor în care trăim. În Cupșeni s-au ridicat în e-Terra circa 20.000 de imobile. Suntem la ora la care avem în recepție încă două UAT-uri cadastrate în întregime și anume Fărcașa și Satulung.

Am dat respingere, datorită calității proaste a lucrării, la Dumbrăvița, și la fel și pentru Recea, unde firma prestatoare a refăcut lucrarea și săptămâna viitoare se va depune pentru recepție, probabil. Săcălășeniul și Poienile de sub Munte sunt și ele pe final, la Poieni firma prestatoare are 60-70% din terenuri măsurate, trebuind ca până la finalul anului să depună lucrarea pentru recepție”, a declarat, pentru Ziarmm.ro, Ovidiu Ștefan, directorul OCPI Maramureș.

Mai multe în VIDEO-ul de mai jos

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole